KlankConcerten

Een Klankconcert. Wat is dat? Het is wat de naam zegt: een Klank Concert. Een concert met klanken. Geen melodieën, maar klanken. Soms is dat ritme, soms gewoon klank. Wat voor klanken? Denk aan bijvoorbeeld het geluid van een gong, een bel, een ocean drum, een klankschaal, een fluit. George Mensink, maakt van klanken een palet. Een harmonisch palet. Een palet waarin stilte net zo belangrijk is als de klank. Verstillende klanken noemt hij het zelf. Klanken die opkomen en verdwijnen in de stilte. Klanken die de stilte hoorbaar maken. Zonder stilte geen klank, zonder klank geen stilte.

Deze concerten hebben als doel om de geest te ontspannen, tot rust te brengen, harmonie in de ziel te herstellen, je mee te nemen in LandSchappen van Geluid en Werelden van Klank. Een droomreis waarin je beelden kunt ontvangen, geïnspireerd kunt raken, maar waarin je vooral de rust in jezelf terug vindt.

Soms brengt hij deze klanken met een partner voort, vaak ook alleen. Elk Klank Concert is uniek. Ze worden ten eerste ter plekke geïmproviseerd en de keuze van instrumenten kan variëren. George gebruikt onder andere gongs, klankschalen, buffalo drums, ocean drums, Native American Indian Flutes, chimes, belletjes, ratels, rain sticks…

Een KlankConcert gebeurt op locatie en bij George Mensink in zijn praktijk aan huis. Houdt de agenda in de gaten voor data.

Het is ook mogelijk om een afspraak voor een individuele Gong Meditatie te maken bij George in zijn praktijk. Duur van deze mediatie is 30 minuten en de prijs hiervoor is 35 euro.

U kunt George Mensink ook boeken voor een Klank Concert.

Voor informatie of een afspraak stuur een mail naar georgemensink@gmail.com of stuur een app of sms naar 0630310404.