KlankMassages

De  klankmassages die George Mensink geeft, werken volgens de Peter Hess Methode. Aan de Peter Hess®-klankmassage ligt oeroude kennis van de werking van klanken ten grondslag, die al 5000 jaar geleden in de Indiase heelkunde werd gebruikt. Volgens oosterse voorstelling ontstond de mens uit klank, ís dus klank. Alleen die mens die met zichzelf en zijn omgeving in harmonie leeft, is daarna in staat zijn/haar leven vrij en creatief vorm te geven.

Peter Hess heeft de klankmassage op basis van jarenlang onderzoek en praktijkervaring ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de westerse mens. De klankmassage geeft een zachte en diep werkzame ontspanning, en kan doelgericht bijdragen aan pedagogiek, therapie, wellness en helingsprocessen.

De toon van klankschalen beroert ons innerlijk en brengt de ziel in trilling. De klank lost spanningen op, mobiliseert de zelfhelende krachten en maakt scheppende energie vrij.

Tijdens een klankmassage ontstaat een atmosfeer van zekerheid en geborgenheid. Stress, angsten, zorgen, twijfel en andere gevoelens die negatief op de gezondheid inwerken, kunnen worden losgelaten. We nemen onslichaam en onze behoeften weer bewust waar. Malende gedachten komen tot rust en de ziel ervaart ruimte voor ontwikkeling.

De Peter Hess®- klankmassage
* Is een methode die lichaam, ziel en geest aanspreekt
* Bewerkstelligt een diepe ontspanning
* Sterkt het oorspronkelijk vertrouwen van de mens
* Vergemakkelijkt het ‘loslaten’ – zowel lichamelijk als mentaal
* Draagt bij aan gezondheidsbevordering: harmonisering, regeneratie en vitalisering
* Ondersteunt en verbetert de lichaamswaarneming
* Helpt onbenutte hulpbronnen activeren
* Sterkt zelfbewustzijn, creativiteit en motivatie

Door regelmatige klankmassages:
• Stress voorkomen
• Zelfwaarneming bevorderen
• Genezingsprosessen ondersteunen
• Levensvreugde winnen

een individuele klankschaal massage duurt één uur en kost 60 euro

Voor informatie of een afspraak met  George Mensink stuur een mail naar georgemensink@gmail.com of stuur een app of sms naar 0630310404.