Drumworkshops

“the Things you can Archieve when Hearts beat as One”

Drumworkshops met Buffalodrums verenigen mensen. Doordat het bespelen ervan simpel is, hoeven er weinig richtlijnen te worden gegeven. Men speelt in stilte. Het draait in deze workshops vooral om het luisteren en voelen van het ritme.

Drumworkshops met Buffalodrums ontspannen ook. Juist weer doordat het ritme simpel is, hoeft er niet bij nagedacht te worden. Er is geen stress of je een slag mist of niet. Het Ritme ontstaat doordat mensen elkaar volgen, invoelen, het ritme in deze workshops is dynamisch, het kan veranderen, het kan zowel complex worden als simpel blijven. Alles is goed. Maar doordat je je aandacht bij het ritme houdt, lukt het ook niet om gedachten vast te houden. Dit maakt dat je je hoofd gedurende deze workshop helder houdt.

Drumworkshops met Buffalodrums laten je ook de kracht van stilte ervaren, doordat er niet gesproken wordt is het tussen de ritmes ook echt stil. Een stilte die geaccentueerd wordt door het repeterende machtige geluid van de Buffalodrums. Veel deelnemers ervaren het geluid van de stilte luider als het geluid van het ritme. Deze stilte werkt ook door in het hoofd en de ziel.

Buffalodrums hebben een erg diepe klank, waardoor het meer een meditatief instrument is als een muziekinstrument. Tijdens het drummen ontstaat namelijk een diepe resonans die groter wordt naarmate het aantal deelnemers toeneemt. Deze resonans zorgt ervoor dat het ritme in de ruimte waarin gedrumd wordt gaat leven en dat de deelnemers het gevoel krijgen dat ze samen in door het geluid omringt worden.

Deze workshops kunnen een hulp zijn in veranderings trajecten en kunnen bijdragen aan een hechtere teamspirit.

Deze workshop is mobiel en kunnen op iedere geschikte locatie gegeven worden.

Voor informatie en Offertes zie het tabblad contact